Voordelen & Features

Wat levert VerlofApp jouw organisatie op?

De verlofregistratie goed geregeld

VerlofApp is een eenvoudige online tool voor het aanvragen en beheren van verlof. Vakantie, overuren en ATV worden automatisch geregistreerd, waardoor er nooit meer discussie is over een aanvraag of over het aantal beschikbare uren.


Aanvragen

Een manager kan aanvragen van medewerkers goedkeuren of afkeuren. Het hele proces, inclusief berichten, wordt door VerlofApp vastgelegd.


Altijd op de hoogte met de kalenderfunctie

In een duidelijke kalender kan iedereen binnen de organisatie zien wanneer iemand op vakantie is of een ander soort verlof heeft.


Ook is het mogelijk om deze agenda eenvoudig zichtbaar te maken in de agenda waar je dagelijks mee werkt, zoals Outlook, Google of Apple Agenda.

Altijd inzicht in vakantie- en overuren

Een manager kan van alle medewerkers zien hoeveel vakantie-uren en overuren er nog beschikbaar zijn. Ook de medewerker heeft dit zelfde overzicht beschikbaar.


Zowel de manager als de medewerker kunnen alle verlofaanvragen in een makkelijk overzicht terugzien. Beiden werken dus met exact dezelfde informatie.

Altijd bij de hand met de Smartphone App

VerlofApp is ook beschikbaar op iPhone en Android. Medewerkers hebben met de App hun verlofadministratie letterlijk ‘bij de hand’.

Een verlofaanvraag indienen, saldo vakantie-uren inzien, aanstaande vakanties controleren. Het kan allemaal met de App!

Simpel, zodat iedereen het gelijk snapt

Door het simpel te houden weet iedere medewerker hoe het werkt en zul je nauwelijks vragen krijgen.


We houden het aantal features beperkt, zodat er geen verwarring ontstaat. Vaak blijkt dat klanten ondanks eenvoud toch heel goed alles zo kunnen instellen dat het past bij de organisatie. Als gewenst helpen wij hier graag bij.

Flexibel instelbaar

VerlofApp is geschikt voor bedrijven met uiteenlopende wensen.

Of het nu gaat om afwisselende roosters, inzicht in verloop van wettelijk of bovenwettelijk verlof, seniorendagen, ziektedagen bijhouden of compensatie van overuren door vrije tijd, VerlofApp is in te stellen voor iedere klant.

Notificaties

Nadat een medewerker een verlof aanvraag heeft ingediend of aangeeft overuren te hebben gemaakt, krijgt de leidinggevende een e-mail als notificatie. Met één klik is deze op de juiste pagina en kan direct de aanvraag beoordelen.


Vervolgens krijgt de medewerker een notificatie dat zijn aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd, in het laatste geval inclusief de reden. Communicatie over de betreffende aanvraag blijft inzichtelijk.

Nederlands en Engels

VerlofApp is beschikbaar in Nederlands en Engels. In de komende maanden zullen er meer talen worden toegevoegd.

Je kunt per medewerker aangeven in welke taal je de applicatie wilt aanbieden.

Web en mobiel

VerlofApp werkt voor iedereen, of je nu gebruik maakt van Explorer, Chrome, Safari of Firefox.


Voor mobiel gebruik zijn er Apps voor iPhone en Android.